Informace o zpracování osobních údajů

  1. Využíváním služeb Michala Hojdara udělujete souhlas Michalu Hojdarovi, bydlištěm Tábor, Hanojská 2831/3, PSČ 39005, IČ: 88345386, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

 

  • V případě jednotlivce:
    • Jméno, příjmení, titul;
    • E-mailovou adresu;
    • Telefonní číslo;
    • Adresu;

 

  1. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mailovou adresu je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu, a je nutné je zpracovat za účelem vylepšení zákaznických služeb, marketingu a provozu internetového e-shopu. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu tří let od realizace poslední části plnění dle smlouvy.

 

  1. V případě cookies Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory:

 

Typ:Název:Účel:Expirace:
Cookies třetích stranGoogle AnalyticsZískání statistických informacíDle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

 

  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Michala Hojdara.
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  1. Poskytovatel analytického softwaru Google;
  2. Poskytovatel webhostingu či serverů WEDOS;
  3. Poskytovatel softwaru určeného pro e-mailovou komunikaci MailChimp;
  4. Poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, kteří podepsali se Správcem zpracovatelskou smlouvu.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.